Τραμπουκισμός δημοτικού συμβούλου και πρώην αστυνομικού της σημερινής διοίκησης Σάββα Χιονίδη στον ναό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Δημαρχείο) της Κατερίνης

Ανοικτή Πόλη
Πάμε Μπροστά
Υποψήφιος 
Δήμαρχος
Κατερίνης
Ε: Μιχαηλίδης
Ο: Γεώργιος
Ο. Π: Μιχαήλ
Ο. Μ: Κυριακή
Θέμα: Διαγραφή δημοτικού συμβούλου από το δημοτικό Συμβούλιο.
Προς:  τον Δήμαρχο Κατερίνης, την πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κατερίνης, τα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.
Κοινοποίηση: στα τοπικά συμβούλια και τους προέδρους, στον τύπο, στα μέσα ενημέρωσης, στον εισαγγελέα Κατερίνης.
Σας
Γνωστοποιώ, κύριε Δήμαρχε και κύριοι Σύμβουλοι ότι για μια ακόμη φορά, Σύμβουλος της σημερινής πλειοψηφίας αυτή τη φορά μάλιστα Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος, πρώην πρόεδρος Σχολικής επιτροπής στην παιδεία, μέλος Δημαρχιακής επιτροπής παιδείας, μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου
Με προπηλάκισε 4 φορές στο γραφείο του αναπληρωτή Δημάρχου, με γρονθοκόπησε, επεχείρησε 3 φορές να με πνίξει και με απώθησε με πόδια και με χέρια, κλωτσώντας με, μου έκλεισε την πόρτα 3 φορές λες και βρισκότανε σε ιδιωτικό χώρο, τον οποίο κάποιος ξένος ανεπιθύμητος εισέβαλε. Ο εν λόγω υπηρετούσε στην Δημόσια Τάξη. Φαίνεται ότι είχε μάθει πως με τη δύναμη της εξουσίας που του έδινε ο νομοθέτης, έκανε απ'ότι φαίνεται και  κατάχρηση αυτής. Τώρα έχοντας αιρετή θέση εν προκειμένω δημοτικού συμβούλου, χτυπά πολίτη ο οποίος μάλιστα είναι και πολιτικός αντίπαλός του και μάλιστα υποψήφιος Δήμαρχός του δήμου Κατερίνης! 
Ο εν λόγω αστυνομικός (μπορεί να είναι συνταξιούχος) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έπαψε να έχει την ιδιότητα αυτή έστω και αν έχει φύγει από την υπηρεσία. Ο εν λόγω, έχει υπερβεί τα εσκαμμένα και σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να απομακρυνθεί από το δημοτικό Συμβούλιο. 
Τονίζεται, ό,τι το θέμα θα λάβει πέρα από πολιτικές διαστάσεις και νομικές κατά του εν λόγω πρώην ένστολου που ξεπέρασε τα όρια της νομιμότητας καθ' υπέρβαση του συντάγματος. 
Ζητώ όλοι να καταδικάσετε τον αιρετό πρώην αστυνομικό, να τον απομακρύνετε από το δημοτικό συμβούλιο και να μην του επιτρέψετε να είναι υποψήφιος, καθότι θα έχει συνέχεια η υπόθεση. Θα ενημερωθούν άπαντες και φυσικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Να αναγνωστεί από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην ολομέλεια του σώματος και φυσικά να λάβουν γνώση όλα τα τοπικά Συμβούλια.

Υ.Γ. Με τις λογικές  του παρελθόντος αχαρακτήριστης αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς κάποιων αστυνομικών (έστω και πρώην), οι οποίοι αμαυρώνουν το σώμα το οποίο έχει πάρει την εντολή από τον Ελληνικό λαό να προστατεύει τους πολίτες και όχι να χρησιμοποιούν την εξουσία εις βάρος τους, κάνοντας κατάχρηση αυτής, καλώ όλους τους δημότες της Κατερίνης να καταδικάσουν τον εν λόγω αιρετό και άλλους που έχουν κάνει τα ίδια και να μην τους επιτρέψουν να πολιτευτούν από εδώ και στο εξής.

Με τιμή ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης και δάσκαλος των παιδιών σας Καθηγητής Γιώργος Μιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου